Streetwise

Deze Renault Twingo is er in alle kleuren, als je maar zwart kiest. Daarnaast hebben wij deze versie extra streetwise gemaakt. De volledig zwarte buitenkant met striping in urban stijl staat voor straatcultuur en outsiderkunst. Stap nu in deze sprankelende, zwarte verschijning!

PRIVATE LEASE AL VANAF € 299,-

Met Renault Private lease rijd je een Renault Twingo E-Tech electric voor een vast bedrag per maand. Ook is de overheidssubsidie weer mogelijk op Private Lease, hiermee ontvang je 48 maanden lang € 69,- subsidie en rijd je nog voordeliger!

urban persoonlijkheid

Aan de binnenkant van de Twingo série limitée Urban Night zie je gelijk dat het een speciale versie is. Unieke striping en bekleding geven de auto zijn eigen, urban persoonlijkheid. Ook het hoogglans zwarte dashboard en de middenconsole met exclusieve Urban Night-striping maken deze Twingo tot een ware must-have.

vernieuwd design

Aan de buitenkant krijgt het karakter van deze Twingo vorm door de glanzende lichtmetalen wielen, privacy glass en de grille met witte sierstrip. Je ziet het: we hebben de Twingo série limitée Urban Night speciaal gemaakt om stijlvol voor de dag te komen.

uitrusting en multimedia

Je gaat veiliger de weg op met de achteruitrijcamera, lane departure warning en snelheidsbegrenzer. Deze ultra série limitée biedt nog meer comfort dankzij de regensensor, inductielader en automatische airconditioning. Ook heeft deze Twingo standaard het 7″ EASY LINK-systeem met realtime navigatie.