Emotie in crossover-formaat

De ESPACE INITIALE PARIS heeft een facelift gekregen. Het iconische model met de oogstrelende rondingen en het vloeiende en robuuste design versterkt zijn crossover-looks met een typerende grille, 20” lichtmetalen wielen en een skidplate achter. In het donker geven de LED MATRIX VISION- koplampen hem een indringende oogopslag. Crossover-spirit over de gehele linie.

Ultiem comfort

De nieuwe ESPACE INITIALE PARIS biedt het beste van Renault, waaronder stoelen in nappaleer* en een piekfijne afwerking. Geniet van eersteklas comfort dankzij de verwarmbare en geventileerde massagestoelen en de comfort-hoofdsteunen. Renault MULTI-SENSE gaat nog een stapje verder. Zo kunt u de rijmodus van uw nieuwe ESPACE eenvoudig aan uw eigen wensen aanpassen: kies voor My Sense, Comfort, Sport of Eco. In het verlengde van de zwevende middenconsole laat Renault EASY LINK u ervaren wat verbonden mobiliteit is via het centrale 9,3” touchscreen en het 10,2” TFT-cluster speciaal voor de bestuurder. Een perfecte combinatie van design en technologie – een genot voor uw zintuigen!

Meer gemoedsrust onderweg

De Highway & Traffic Jam Companion in de nieuwe ESPACE maakt het leven onderweg een stuk comfortabeler en geven u gemoedsrust. Het systeem, dat actief is tussen 0 tot 160 km/u, regelt de snelheid en houdt een veilige afstand aan tot uw voorligger. Bovendien zorgt het ervoor dat de ESPACE altijd in het midden van de rijstrook blijft rijden. Wanneer het verkeer vertraagt, zal ook de nieuwe ESPACE automatisch stoppen en opnieuw starten als u niet zelf binnen drie seconden actie onderneemt. Betreed vandaag de wereld van morgen.