Sportief gevormde flanken met een opvallende schouderlijn en stoere wielkasten. Skidplates vóór en achter, aluminium dakrails, een brede grille, een robuuste bumper met verchroomde inzetten… De nieuwe Renault CAPTUR is trots op zijn SUV-looks. Met zijn kenmerkende C-shape LED dagrijverlichting ziet de nieuwe CAPTUR er zowel van voor als van achter nog eleganter en hightech uit.

Revolutionaire make-over van het interieur

De eerste indrukken zodra je instapt: een high-tech interieur, luxe bekleding en een hoogwaardige afwerking… De nieuwe CAPTUR kreeg een revolutionair nieuw interieur dat bijzonder hoogwaardig aanvoelt. De volledig nieuwe Smart Cockpit omvat onder meer een naar de bestuurder gericht 9,3-inch touchscreen voor de bediening van het multimediasysteem, een aan jouw stijl aan te passen digitaal 10,2-inch instrumentenpaneel, een unieke zwevende middenconsole met E-shifter-versnellingspook en diverse slimme opbergruimten.

90 exterieurcombinaties voor jouw unieke stijl

Laat zien wie je bent! De nieuwe CAPTUR nodigt je meer dan ooit uit om het design aan je eigen stijl aan te passen, zowel van binnen als van buiten: de kleur van het dak, de spiegelkappen, de skidplates… Er is keuze uit negentig combinaties voor het exterieur. En voor zowel de afwerking van de stoelen als de armleuningen en de centrale strook in het dashboard bestaat de keuze uit achttien combinaties om het interieur naar jouw smaak in te richten.