Elektrisch rijden was nog nooit zo leuk!

De volledig elektrische Renault Twingo Electric maakt het rijden in de stad -en ver daarbuiten- nóg leuker. Dankzij de superkleine draaicirkel parkeer je de geruisloze Renault Twingo Electric op vrijwel elke plek. Met de slimme Caméléon lader kun je altijd en overal snel bijladen. Gewoon tijdens de lunch of koffiebreak en daarna… snel weer door! Kies je favoriete kleur en interieur en maak hem helemaal af met een opvallende striping.

Twingo Electric. de allerslimste technologie

De Twingo Electric is superslim! Met een actieradius van 190 kilomteter WLTP* en zelfs 270 kilometer in de WLTP stadscyclus* kun je een hele week rijden zonder laden. Dankzij de instelbare B-modus heb je je rempedaal in de stad bijna niet meer nodig en haal je het maximale uit je actieradius.

De Twingo Electric is uitgerust met de slimme Caméléon-lader, waarmee je in de stad altijd op het maximaal beschikbare vermogen kunt laden, tot wel 22 kW. Dit maakt ‘m de meest praktische auto in zijn segment, want geen enkele andere auto kan zo snel AC-laden bij een openbaar laadpunt. Bij een 22 kW-laadpunt is de batterij van de Twingo Electric in slechts dertig minuten tot 80% opgeladen. Zo verlies je geen extra tijd aan het laden en hou je meer tijd over voor leuke dingen. De 22 kWh-batterij is slim in de bodem van de Renault Twingo Z.E. weggewerkt, voor maximale ruimte voor passagiers en bagage. De elektromotor is achterin geplaatst en heeft een vermogen van 60 kW (82 pk). Het koppel is direct vanuit stilstand beschikbaar en dat zorgt voor véél rijplezier.
De subtiel hoorbare Z.E. Voice zorgt ervoor dat je nooit onopgemerkt voorbij rijdt.