U kunt bij Vogels Autobedrijf BV uw auto wassen met een vol-automatische portaalwasmachine gekoppeld aan een water-recycling milieusysteem. Per wasbeurt wordt er 300 liter water gebruikt waarvan 220 liter gerecycled wordt. Beter voor uw auto en beter voor het milieu.
 
Deze moderne machine wast uw kostbare bezit 100% krasvrij. De nieuwste technologie is hier toegepast. Op deze pagina kunt u meer lezen over de nieuwe manier van volautomatisch wassen. Waskaarten zijn verkrijgbaar aan onze receptiebalie in de showroom.

Uitleg Carwash

Schuimvoorwas: De auto wordt besproeid met fris ruikend schuim. Weekt vastzittend vuil los zodat de auto beter schoon wordt.

Wielwassen: Met hogedruk-sproeiers in de wielwasborstels worden de velgen gereinigd. Voor optimaal resultaat wordt geadviseerd vooraf handmatig de velgen licht schoon te maken met behulp van de borstel.

2x borstel was: De auto wordt heen en terug gewassen met water en een biologisch afbreekbare shampoo.

2x drogen: De auto wordt heen en terug droog geblazen met een drooghulp die een langdurige, water werende werking heeft en zorgt voor een glanseffect en helder zicht door de voor- en achterruiten.

HD wassen wielen + dorpels: Met hogedruk-sproeiers worden de wielen en dorpels schoongespoten.

Velgenreiniger: De velgen worden extra gereinigd met een schuimende, algische velgenreiniger.

Bodemreiniger: Met hogedruk-sproeiers wordt water omhoog gespoten om de onderbodem te reinigen.

Conserverende glanswax: Er wordt een laagje wax over de auto heen gesproeid dat twee weken blijft zitten als een waterwerend beschermlaagje.

Hoogglans polish: Er wordt een laagje beschermende polish over de auto heen gesproeid dat tot wel zes weken blijft zitten. Het vult lichte krassen en beschadigingen (repair-effect) aan de auto met het beste resultaat bij regelmatig gebruik. Bovendien vormt het een beschermlaagje voor de lak.