De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look

Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken – de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe lichtsignatuur met full-ledlampen verleidt je al bij de eerste aanblik. Laat je meeslepen door zijn moderne, dynamische stijl, die schitterend uit de verf komt in de nieuwe kleur Orange Valencia.

De nieuwe Renault CLIO, een revolutionaire make- over van het interieur

Ontdek de luxueuze materialen en de hoogwaardige afwerking. Neem plaats in het nieuwe interieur en waan je in een compleet nieuwe wereld. Het nieuwe, op de bestuurder gerichte hightech dashboard en de ergonomische gevormde comfortabele stoelen zorgen voor een compleet nieuwe rijervaring.

De nieuwe touchscreens horen bij de grootste van het segment van de Clio, met online navigatie en geschikt voor Android AutoTM* en Apple CarPlayTM*. Dankzij Renault EASY LINK is het in de nieuwe Clio heel eenvoudig om verbonden te blijven. Profiteer ook van de nieuwste Renault EASY DRIVE rijhulpsystemen om het rijden en parkeren eenvoudiger te maken, onder meer dankzij de camera met 360° zicht en de Easy Park Assist.

  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image

De nieuwe Renault CLIO R.S. Line, sportief van aard

De nieuwe Renault CLIO R.S. Line bevestigt zijn sportieve karakter met zijn ontwerp dat rechtstreeks geïnspireerd is op Renault Sport: de F1-splitter aan de voorzijde – een herkenbaar designdetail van de R.S.-modellen – en exclusieve 17” lichtmetalen wielen ‘Magny Cours’. Hij valt ook op door zijn grille met honingraat afwerking en de atletische achterkant met diffusor en het verchroomde ovalen uitlaatsierstuk.

Ook in het interieur is de sfeer sportief: een harmonieus afgestemde carbon-look met rode stiksels, een met geperforeerd leder* bekleed sportstuur met R.S.-logo, aluminium pedalen, sportstoelen met extra zijdelingse steun en het op de bestuurder gerichte dashboard met een horizontale rode sierlijn. Kwaliteit, ergonomie, technologie: de herkenbare stempel van R.S. Line geeft de nieuwe Clio een exclusief Renault Sport-gevoel.