De nieuwe RENAULT EXPRESS, robuust en dynamisch

Heb je een bedrijf en zoek je een bestelwagen die even dynamisch is als jijzelf? Dan is de nieuwe RENAULT EXPRESS voor jou gemaakt! Zijn vloeiende lijnen worden benadrukt door doeltreffende zijbeschermingen. Het herkenbare front en de C-shape led dagrijverlichting weerspiegelt de visuele identiteit van RENAULT. De gespierde grille en brede motorkap geven de nieuwe EXPRESS een robuuste uitstraling.

Ben je dagelijks in de weer met laden, lossen en weer inladen? Met zijn asymmetrische achterdeuren die 180° openen, een bruikbaar volume van 3,3 m3 en een laadlengte van 1,91 meter tot het stalen tussenschot, biedt de nieuwe EXPRESS de beste verhouding tussen laadlengte en totale voertuiglengte. De schuifdeur aan de zijkant biedt een uitzonderlijk brede opening van 716 mm, waardoor je makkelijk bij de lading kunt.

De nieuwe EXPRESS is gewoonweg geknipt voor je!

Op zoek naar een efficiëntevervoersoplossing? De nieuwe EXPRESS beschikt over essentiële en praktische uitrustingen. Het gestroomlijnde dashboard onderstreept de grote binnenruimte van de bestuurderscabine. De smartphonereplicatie biedt een ongekend gebruiksgemak. Met deze functie kun je gebruikmaken van de navigatie van je telefoon, evenals berichten verzenden en bellen vanaf het 8” scherm op het dashboard. Het 8’’ EASYLINK multimedia- en navgigatiesysteem is ook compatibel met APPLE Carplay & ANDROID Auto. Dankzij de verschillende opbergoplossingen (tot 48 liter) kan debeschikbare ruimte volledig worden benut. En met de draadloze smartphone lader kun je je telefoon gemakkelijk draadloos opladen terwijl je aan hetrijden bent.