Een nieuwe generatie is geboren. Nieuwe technologie, gecombineerd met pure emotie en geïntegreerde Google-services zorgen voor een uitzonderlijke ervaring achter het stuur. Met een omhullende cockpit, intuïtieve bedieningselementen en het OpenR link-multimediasysteem was reizen nog nooit zo opwindend. We wisten dat we grenzen moesten verleggen om je zo’n speciale ervaring te bieden, dus dat hebben we gedaan.

De Renault Megane E-Tech electric heeft de compacte carrosserie van een hatchback en tegelijkertijd een krachtig voorkomen door de unieke crossover-stijl met brede shouders. De aerodynamische lijnen geven de auto een zeer stijlvolle look. En met 20“ lichtmetalen wielen, kenmerkende full LED-verlichting, iriserende 3D-strook aan de achterzijde en warm titanium accenten trekt hij de volle aandacht met zijn uitmuntende en originele design.

Leun achterover en ontspan in het geheel nieuwe passagierscompartiment waar alles is ontworpen om uw reis comfortabeler te maken. Neem plaats in de verstelbare stoel die optimale ondersteuning biedt, raak de openR-display aan en praat met het openR link systeem dankzij stemherkenning met Google integratie. Heb je trek? Vertel het en je vindt de beste plekken om
te eten. Wil je naar een podcast luisteren? Geen probleem! Met je persoonlijke spullen opgeborgen in een van de vele opbergvakken
voel je je meteen thuis, gekalmeerd door het buitengewone Harman Kardon® Sound System en de multi-sense aanpasbare sfeerverlichting. Een premium ervaring die alle zintuigen stimuleert.