blokken-rechtsboven

Wat vindt u van ons?
Komweg 41
5421 LA Gemert
Tel: 0492-361472
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Renault Route Service +

Renault Route Service reist met u mee

Wij bieden meer dan alleen onderhoud voor uw Renault. Vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor de uitgebreide pechhulp van Renault Route Service+. Met deze nieuwe service bent u altijd verzekerd van hulp bij pech onderweg in binnen- en buitenland. Vanaf slechts € 39,95 per jaar.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie of direct Renault Route Service+ afsluiten? Rijd dan even bij ons langs en wij helpen u graag verder. Wij houden uw Renault graag in topconditie, maar mocht u onverhoopt stil komen te staan dan zijn wij er óók.

Uw huidige pechhulpservice opzeggen?

Renault Route Service+ biedt u een uitgebreide dekking. Zo uitgebreid dat u uw huidige pechhulp gerust kunt opzeggen. Klik eenvoudig op de onderstaande button voor de opzegkaart voor de ANWB en Route Mobiel. Let op de opzegdatum, zo moet dit bij de ANWB voor 15 november ontvangen zijn. Heeft u een andere pechhulpservice? Kijk in dat geval op de website van uw huidige aanbieder.

Aanvullende informatie

Renault Route Service + is een pechhulp die de Renault-rijder helpt bij pech in binnen- en buitenland en is vergelijkbaar met het pakket dat onafhankelijke partijen aanbieden zoals ANWB, Route Mobiel en Bovag, maar dan scherper geprijsd! En u hebt de zekerheid geholpen te worden door de Renault organisatie, ondersteund door de organisatie van Assistance Mondial. Ook in uw eigen woonplaats. Ook wanneer een andere bestuurder (dus partner/kinderen) de auto mee heeft!

Er zijn verschillende pakketten te kiezen die aansluiten bij uw behoeften. Dit is afhankelijk van de leeftijd van uw Renault, óf u vervangend vervoer wenst in het buitenland en óf u een aanhangwagen/caravan gebruikt. De prijzen per jaar variëren van € 39,95 tot € 72,45 per jaar*. U kunt hiermee tot € 88,- besparen t.o.v. uw huidige pechhulp.

Klik op bovenstaande afbeelding voor de algemene voorwaarden.

* De dekking geldt voor 1 jaar, de dekking gaat in na een onderhoudsbeurt, APK, zomer- of wintercheck. Het contract wordt niet automatisch verlengt en dient jaarlijks opnieuw te worden afgesloten.

Zolang uw Renault in de fabrieksgarantie zit is deze service overbodig; in de fabrieksgarantie zit standaard een uitgebreid pakket aan pechhulp voor Nederland en Europa.