blokken-rechtsboven

Wat vindt u van ons?
Komweg 41
5421 LA Gemert
Tel: 0492-361472
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Personenwagens

LOVE

De eerste levensfase van de designstrategie staat voor verliefd worden. De concept-car DeZir symboliseert deze fase met een sexy en emotioneel design. Het model heeft een krachtige en sensuele stijl die, in combinatie met de felrode kleur, pure passie weerspiegelt. De DeZir is gebruikt als uitgangspunt voor het ontwerp van de Renault Clio.

EXPLORE

Met de concept-car CAPTUR wordt de tweede levensfase verbeeld. CAPTUR is een sportieve crossover voor een jong stel dat de wereld wil gaan ontdekken. De CAPTUR is net zo sensueel als de DeZir, maar kent ook technische en functionele aspecten om het avontuur tegemoet te treden. Zoals de naam al doet vermoeden werd de CAPTUR gebruikt als basis voor de Renault Captur.

FAMILY

De derde levensfase staat voor het starten van een gezin. De inspiratie voor de concept-car R-Space is gebaseerd op een familieontbijt op zondagochtend. Dit zie je terug in de melkwitte, honinggouden en chocoladebruine elementen in het interieur én in de deuren van de R-Space, die tegengesteld van elkaar openen om je een warm welkom te geven.

WORK

De concept-car FRENDZY heeft een dubbele persoonlijkheid. Doordeweeks is de FRENDZY geschikt voor de professionele gebruiker, met het grote buitenscherm waarop reclame worden weergegeven. In het weekend ontpopt deze auto zich tot gezinswagen met een grote achterbank waarop de kinderen films kijken of een tekening maken op de lei die in de zijschuifdeur is ingebouwd.

PLAY

De verbeelding van deze fase wordt weergegeven in maar liefst twee concept-cars. De moderne en artistieke Twin’Z is met zijn organische vormen een originele interpretatie van een nieuwe stadsauto. De Twin’Run is zijn supersnelle tweelingbroertje en een eerbetoon aan de legendarische Renault 5 Turbo en de Clio v6. De Twin'Z en Twin'Run zijn de basis geweest voor het ontwerp van de nieuwe Twingo.

WISDOM

We eindigen de lifecycle met wijsheid. Dit is niet het einde, maar het begin van een nieuwe cirkel. In deze fase laten we zien hoe een moderne familie reist. De moderne familie is veranderd ten opzichte van vroeger. Het is een collectie van individuen, die toch bij elkaar willen horen om samen te kunnen genieten. De concept-car Initiale Paris is ontwikkeld voor deze fase van het leven. De Initiale Paris is het uitgangspunt voor de opvolger van de Espace.