Afspiegeling van een sterke persoonlijkheid

Elk detail weerspiegelt zijn persoonlijkheid. Het design van de Renault Talisman blinkt uit in elegantie door zijn 19” lichtmetalen wielen en de finesse van het chroom op de flanken. Het design van de verlichting combineert de intense blik van de LED PURE VISION-koplampen met het onderscheidende karakter van de opvallend vormgegeven dagrijverlichting. De Renault Talisman is voorzien van vele details die zijn krachtige en moderne karakter onthullen.

Uw beleving gaat nog verder

Met de Talisman op weg naar een wereld vol innovaties. Dankzij het exclusieve MULTI-SENSE®-systeem kiest u de rijbeleving die past bij uw stemming. Neem strakke bochten met het 4CONTROL®-chassis in combinatie met de Electronic Damper Control: uniek in het segment. Bedien de belangrijkste functies van uw Talisman vanaf het grote scherm van het R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem. Voel de unieke muzikale emotie van het Bose® Surround-systeem. Met de Renault Talisman is elke bestemming een aanleiding voor nieuwe sensaties.

  • Demo Image
  • Demo Image

Sportief elan

De Renault Talisman S-Edition biedt het beste van twee werelden: ultiem rijplezier en sportieve looks gecombineerd met comfort van het allerhoogste niveau. Comfort en sportiviteit gaan hand in hand: zwart lederen stoelbekleding met rode sierstiksels en zwarte hemelbekleding. De aluminium sierstrip op het dashboard en de voorportieren geven een extra sportieve touch, evenals de aluminium pedalen. Van buiten is de S- Edition te herkennen aan de 18” lichtmetalen wielen ‘Grand Tour’ in noir diamantée met rode naafdop en de S- Edition badge op het voorscherm.