blokken-rechtsboven

Wat vindt u van ons?
Komweg 41
5421 LA Gemert
Tel: 0492-361472
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Renault Rent

Wilt u een auto huren in Gemert? Bezoek dan Vogels Autobedrijf. Bij ons bent u van harte welkom wanneer u een auto wilt huren voor al uw doeleinden. Wij zorgen dan voor een auto die bij u past.

Huurauto's
Via Renault Rent kunt u heel makkelijk een auto huren tegen een aantrekkelijk tarief. Huur een Twingo voor een dagje in de stad, een (Grand) Scenic voor een comfortabel weekeinde waarin u veel kilometers maakt of een Master voor een verhuizing. Bekijk hier de tarieven.

Vervangend vervoer
Zit u tijdelijk zonder auto vanwege reparatie of onderhoud? Renault Rent zorgt ervoor dat u gewoon doorrijdt: in een goed onderhouden, vertrouwde Renault. De tarieven voor vervangend vervoer zijn zeer schappelijk, dus daar hoeft u het niet voor te laten. Wilt u alleen naar huis en terug dan zijn er 2 leenfietsen (kosteloos) beschikbaar tijdens onderhoudswerkzaamheden aan uw auto. Bekijk hier de tarieven.

Shortlease
Heeft u voor een beperkte periode een lease-auto nodig? Bij Renault Rent kunt u terecht voor een auto met een gegarandeerd kwaliteitsniveau. Door de grootschaligheid kan Renault Rent bovendien zeer aantrekkelijke shortlease tarieven bieden. Bekijk hier de tarieven.

Voor meer informatie, neem contact op met Vincent of Ellen,
tel. 0492-361472 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.